kozmetika

Üdvözöllek, Pap Gréta vagyok, kozmetikus és sminkes

 A kozmetika és a szépészet számomra nem egy szakma, hanem az életem. Az álmom egy olyan hely létrehozása volt, ahol minden vendég számít, ahol egyéni törődést, odafigyelést, és minőségi szolgáltatásokat kapnak a vendégeim.

A Grace Med Aesthetic azért született, hogy minden ember életébe elhozza azt a csodát, amit Én Időnek hívunk. Szalonomban nem csak szépészeti és megelőző kezeléseket végzek, hanem már akut problémákat is kezelek mint orvos kozmetikus.
A kozmetikában egyedi állapotfelmérés segítségével mérem a bőr által jelzett problémákat és azok gyökerét. A bőr anamnézist követően mindenki személyreszabott kezelést kap a megfelelő hatóanyagú termékekkel.

Az itt töltött idő nálam Rólad szól, az a 1,5 óra a Te időd. A klinikán nem csak orvoskozmetikai kezelések találhatóak meg hanem a különböző luxus rituálék, Anti-aging kezelések, és a Professzionális sminket és sminkoktatást is megtalálod. A Babor és Dr. Babor márka teljes lakossági termékei megvásárolhatóak a szalonban, hogy a szalon élményt haza is tudd vinni.

Időpontokért keressetek bátran telefonon vagy Whatsapp-on(+36 30/473-1539) vagy facebookon.

Aktualitásokért kövess engem: